TaeguTec

Værktøjer, der øger hastigheden

Tooltek har arbejdet med TaeguTec siden år 2000. TaeguTec er blandt de førende virksomheder inden for spåntagende værktøjer. TaeguTecs R&D afdeling fokuserer konstant på at skabe værktøjer og teknologier, der reducerer omkostningerne og øger hastigheden og produktiviteten.

For at være konkurrencedygtige som dansk maskinvirksomhed, skal værktøjet presses til det maksimale. For Tooltek er det derfor vigtigt at finde løsninger til kunden, så kundens produktivitet kan forsøges, og gemmeløbstider kan forkortes. Det handler om at se på skæreparametre, tilspænding og skæremeter samt bearbejdningsprocesser, og vælge den rigtige kvalitet. Og altid med fokus på problemløsning og på at optimere kundens produktion. Bruger de for mange skær? Går virksomheden fra et materiale til et andet, er der måske nogle parametre, der skal ændres, og det skal undersøges, så kunden altid bruger de mest moderne og optimale hårdmetal kvaliteter.

Med TaeguTec kan virksomhederne trykke hårdere på speederen, så de kan producere hurtigere og billigere 24/7, så de kan få fuld udnyttelse af deres kostbare CNC-spåntagnings maskiner. Og Tooltek ved, at det er absolut nødvendigt, hvis vi fortsat skal have en konkurrencedygtige jern- og maskinindustri i Danmark.

TaeguTec følger udviklingen og har et bredt program inden for spåntagende værktøjer. Derfor kan Tooltek altid finde de hårdmetalkvaliteter og belægninger, der sikrer, at kundens produktion kører stabilt, og så kan man optimere ud fra det.

God til at sætte sig i kundernes sted

Hvis Morten Christensen skal sælge skærende værktøj, er han i tvivl om, hvilket fabrikat, han foretrækker. Ikke mindst derfor er Tom Holmgreen, direktør i TaeguTec Scandinavia, meget glad for, at Tooltek er en af TaeguTecs A-forhandlere.

”Tooltek er kendetegnet ved stor teknisk know how, og Morten Christen er dygtig til at hjælpe slutkunden med at optimere deres produktion, så de kan producere så effektivt og billigt som muligt,” siger Tom Holmgreen.

”Morten Christensen har erfaring både fra forhandler- og slutkundesiden, og han har også solgt maskiner, så han har en virkelig god baggrund inden for spåntagning. Og så er han rigtig god til at sætte sig i kundernes sted og give en professionel rådgivning og service. Dertil kommer, at Morten igennem mange år har haft gode relationer til både mig og de øvrige medarbejdere i TaeguTec, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg gerne ville have Morten med på TaeguTecs hold af Tekniske Forhandlere, der alle har baggrund inden for bearbejdningsteknik og kan give teknisk service på et højt niveau.

”Morten Christensen har stor erfaring med optimering af bearbejdningsprocesserne på CNC-styrede spåntagningsmaskiner, og da flere og flere kunder stiller krav til rådgivning og løsninger fra deres leverandør, er Morten Christensen en mand, jeg gerne sender ud til kunder, der ønsker at optimere maskintiden,” siger Tom Holmgreen.

Det er vigtigt at få en dialog om, hvilken type der er bedst til jeres maskine og opgave, så tag endelig kontakt til os på +45 26 16 95 51 eller brug kontaktformularen, så hører du noget hurtigst muligt.