HEXAGON MTM

Måleudstyr, der hjælper med at beskytte mod nedetid

Hexagon MTM er produkter af høj præcision og høj kvalitet, der garanterer pålidelighed, og dermed skaber yderligere produktionssikkerhed og hjælper med at beskytte mod nedetid. Tooltek har hovedagenturet i Danmark for måleudstyr fra Hexagon MTM. Siden 2006 har Tooltek arbejdet med Hexagon MTM som hoved agentur og har derfor stor erfaring med det omfattende program. Dette spænder over måleprober, toolsetter, målesoftware og scanningssoftware.

Tooltek leverer kvalificeret konsulentbistand i forbindelse med optimering af kvalitetsarbejdet. Dette sætter virksomheder i stand til at opnå betragtelige produktionsforbedringer ved bedre udnyttelse af data. Endvidere tilbyder Tooltek uddannelse af de medarbejdere, der skal betjene målesystemet, hvilket er afgørende for at opnå de bedste resultater, den bedste effektivitet, og det størst mulige afkast på investeringen.

Måling på værktøjsmaskiner

Måling på værktøjsmaskinen, hvad enten det er til arbejdsemneinspektion, temperatur eller værktøjskontrol, er en værdifuld informationskilde i bearbejdningsprocessen. Med disse data kan emner justeres før eller endda mellem bearbejdning. Kvaliteten af produkterne kan sikres, og måleresultater kan bruges til fleksibelt at forbedre virksomhedens produktionsproces med en automatiseret feedback-løkke.

Måling på værktøjsmaskiner øger produktionskvaliteten og giver værdifuld støtte inden for hele produktionssystemet. Sammen med softwaremoduler øger måling af værktøjsmaskiner din produktivitet, reducerer produktionsomkostningerne og garanterer høj fleksibilitet. Tooltek tilbyder et omfattende udvalg af Hexagon MTMs måleprodukter, tjenester og vidensdeling til værktøjsmaskiner for at maksimere din produktionsproduktivitet.

Reference liste i Danmark

Duroc Machinetools
MetalMaskiner A/S
Egelund Maskinservice
CNC Consult
CNC Teknik
Maskingruppen Spån
CNC Midt
Bast CNC
HJ Teknik og Maskinservice
CNC Force

Det er vigtigt at få en dialog om, hvilken type der er bedst til jeres maskine og opgave, så tag endelig kontakt til os på +45 26 16 95 51 eller brug kontaktformularen, så hører du noget hurtigst muligt.